Ερωτική διάθεση και πώς να την ανεβάσουμε!

ΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ!

love-each-other-700771__180

 

Ερωτική διάθεση ή αλλιώς όρεξη να συνευρεθείς με τον άντρα σου. Τι είναι αυτό; Φυσικά και ξέρουμε όλες τι σημαίνει ερωτική διάθεση. Το θέμα είναι πως με τα χρόνια την έχουμε χάσει. Γιατί άραγε; Μα επειδή φυσικά, όταν πρωτογνωριστήκαμε με το σύζυγό μας και τον ερωτευτήκαμε και είχαμε και οι δύο διάθεση …..ήταν διαφορετικές οι συνθήκες από τις σημερινές.


 

Με τα χρόνια προστέθηκαν τα παιδιά, οι ευθύνες των παιδιών, η ρουτίνα, η καθημερινή τριβή, τα τυχόν προβλήματα στη δουλειά, τα εξοντωτικά ωράρια και οι εξοντωτικές δουλειές του σπιτιού, οι αρρώστιες των παιδιών και άλλα πολλά…..

Δεν είναι άξιο απορίας που σε έρευνα που διεξήχθη, οι περισσότερες γυναίκες δήλωσαν πως θα προτιμούσαν να κοιμηθούν παρά να κάνουν σεξ! Και φαντάζομαι απάντησαν έτσι όχι επειδή δεν ήθελαν αλλά επειδή, για κάποιους από τους παραπάνω λόγους, έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους να συνευρεθούν με τον άντρα τους.


 

 

love-163690__180

Τρόποι για να ανεβάσουμε την ερωτική μας διάθεση:

  • Φιλιόμαστε με τον σύντροφό μας πιο συχνά στο στόμα και αγκαλιαζόμαστε.
  • Όταν βγαίνουμε βόλτα κρατιόμαστε χέρι-χέρι.
  • Κυκλοφορούμε περιποιημένες στο σπίτι. Αυτό δε σημαίνει ότι κυκλοφορούμε βαμμένες μέσα στο σπίτι ή με τη γόβα στιλέτο. Απλά αποφεύγουμε να κυκλοφορούμε με τις παλιές πιτζάμες και κάλτσες, που έχουμε, ή αχτένιστες  μπροστά στον  σύντροφό μας.
  • Κάνουμε κομπλιμέντα στο σύντροφό μας. Από τη στιγμή που κάνουμε παιδιά, ξεχνάμε δυστυχώς το σύζυγό μας. Δεν ξεχνάμε λοιπόν να του πούμε πόσο πολύ του πηγαίνουν τα ρούχα που φοράει ή πόσο ωραίο άρωμα φοράει.
  • Του κάνουμε ένα δωράκι έκπληξη για να δει ότι τον σκεφτόμαστε.
  • Αν έχουμε πάρει κάποια παραπανίσια κιλά εμείς ή ο σύζυγός μας, φροντίζουμε να ξεκινήσουμε σωστή διατροφή και, εάν γίνεται, και γυμναστική μαζί. Έτσι θα ξανανιώσουμε έλξη ο ένας για το σώμα του άλλου.
  • Φροντίζουμε να πάμε ένα Σαββατοκύριακο κάπου οι δυο μας χωρίς τα παιδιά και φροντίζουμε να θυμηθούμε πώς ήμασταν παλιότερα όταν πηγαίναμε ταξιδάκι οι δυο μας.

Προσοχή: όταν πηγαίνουμε ταξίδι, δεν μιλάμε συνέχεια για τα παιδιά και πόσο μας λείπουν! Μιλάμε για τους δυο μας και θυμόμαστε τα παλιά.

Αυτές είναι κάποιες μικρές συμβουλές, που ελπίζουμε να βοηθήσουν! Ας μην ξεχνάμε πως σε έναν γάμο, όσο δύσκολη και εάν είναι η καθημερινότητα, πρέπει να φροντίζουμε να βρίσκουμε χρόνο και κυρίως διάθεση για τον σύντροφό μας.

Μην ξεχνάτε πως και οι παντρεμένες έχουν ψυχή!!!

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s